Anunțuri

Anunturi 2023

Informatii privind inregistrarea comercianților si producătorilor în baza de date SGR

Concursuri

Anunturi 2022

Hotararea nr. 75 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2023

ANUNȚ DE FINALIZARE PROIECT – „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Podoleni, judetul Neamț” cod proiect SMIS 143286

Anunt ajutor pentru incalzirea locuintei sezon rece 2022 – 2023

Anunt public privind dezbaterea Proiectului privind aprobarea Statutului Unitatii Administrativ Teritoriale Comuna Podoleni, judetul Neamt

Anunt vanzare directa catre populatie cantitatea de 469 mc masa lemnoasa

ANUNȚ DE FINALIZARE PROIECT ”Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învățământul preuniversitar, Comuna Podoleni, Județul Neamț”

Campanie de sterilizare gratuită pentru câini, cu și fără stăpân

Anunturi 2021

„Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Podoleni, judetul Neamț-23.12.2021”

cod proiect SMIS 143286

ANUNȚ DE ÎNCEPERE PROIECT
”Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învățământul preuniversitar, Comuna Podoleni, Județul Neamț-06.10.2021”

INFORMARE referitoare la măsurile ce se impun a fi luate de către cetățenii români ce urmează să se deplaseze în provincia Antwerpen, pentru desfășurarea unor activități agricole

TESTĂRI GRATUITE DE CANCER DE COL UTERIN.
 
Institutul Regional de Oncologie Iași, în colaborare cu Departamentul de Asistență Medicală Comunitară DSP Neamț, organizează pe data de 29.10.2021, orele 9:00 – 9:30, în comuna Podoleni, jud. Neamț, testarea de screening de cancer de col uterin.
Unitatea Mobilă de Screening, dotată cu aparatură și materiale sanitare precum un cabinet ginecologic, va fi prezentă vineri la Dispensarul Comunei Podoleni.
Testul Babeș-Papanicolau va fi efectuat gratuit femeilor cu vârsta de peste 25 ani. Persoanele interesate pot lua legătura cu asistentul medical comunitar din cadrul Primăriei Comunei Podoleni – Sandu Lenuta, nr. telefon 0754254236.
Pentru a beneficia de testările gratuite, femeile trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani, să nu mai fi făcut screening gratuit în ultimii 5 ani, să nu aibă disgnostic confirmat și să fie asimptomatice.
Solicitantele trebuie să se pregăteasca așa cum fac în mod obișnuit pentru un consult ginecologic și să aibă la ele cartea de identitate în original.
Vă așteptăm!

Panou publicitar_alimente

Anunt distribuire pachete cu produse alimentare 2021

Anunt distribuire pachete cu produse de igiena POAD

Referat de aprobare

Anunt public

Dezbatere Publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea
Strategiei de dezvoltare a comunei Podoleni pentru perioada 2021 – 2027

SDL Podoleni_2021 2027_FINAL

Strategia de Dezvoltare Locală a comunei Podoleni (jud. Neamț) pentru perioada 2021-2027

Primăria Comunei Podoleni a demarat procesul de elaborare a strategiei de dezvoltare locală a comunei pentru perioada 2021 – 2027.

O componentă importantă a demersului o reprezintă consultarea populației în vederea identificării nevoilor și direcțiilor de dezvoltare la nivel local.

În acest sens, vă rugăm să completați un scurt sondaj, anonim, a cărui completare nu durează mai mult de 5 min.

Click aici pentru a accesa sondajul (vă puteți exprima opinia până la data de 24.05.2021)

Vă mulțumim pentru interesul acordat dezvoltării comunei Podoleni și așteptăm implicarea dvs. în număr cât mai mare!

 • Strategia de Dezvoltare Locală a comunei Podoleni (jud. Neamț) pentru perioada 2021-2027: Sondaj de opinie Cetățeni
 • RECENSAMANT GENERAL AGRICOL 2020
 • Afis RGA runda 2020 A3 BT
 • Pliant RGA runda 2020 BT
 • Anunț – Alegeri delegat sătesc comuna Negritești
 • Consultare publică referitor la finalizarea Planului de acțiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier pe sectorul de drum național care traversează localitatea Podoleni
 • Schita 1
 • Schita 2
 • Plan actiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier pe sectorul de drum național care traversează localitatea Podoleni
 • Anunturi 2020
 • HCJSU nr. 79_2020
 • Acordare sprijin educațional pe bază de tichet social pe suport electronic în valoare de 500 de lei (pentru preșcolari și elevii din învățământul primar și gimnazial)
 • Cerere tichet social suport electronic
 • Dispensar comuna Podoleni – 0333 – 209.207
  Dr. Bolog Sorin – 0723.057.267
  Dr. Bolog Anca – 0722.687.334