S.V.S.U.

 

Domeniul Periodicitatea de actualizare
Fisa S.V.S.U   
Planificarea exercitiilor Trimestrial
Planificarea controalelor preventive Lunar
Planul de pregatire Anual
Interventii (data, ora, cauza probabila, scurta descriere) Dupa interventie
Masuri preventive, conform tipurilor de pericol cuprinse in P.A.A.R Premergator sezon sau ori de cate ori se impune
Registrul istoric  
Recrutare personal  
Multimedia (foto/video) din timpul interventiilor, exercitiilor, activitatilor preventive, concursurilor, campanii Lunar
   

 

Schema fluxului informational a comitetului local pentru situatii de urgenta

 

 Coduri de avertizare METEO+HIDRO

 Planul de pregatire profesionala anuala

SEMNALE DE ALARMARE

   În temeiul Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor nr.1259/10.04.2006, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis Metodologia transmiterii mesajelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare despre situaţii de urgenţă.

   În cuprinsul acestei metodologii a fost stabilită semnificaţia şi structura semnalelor de alarmare a populaţiei, după cum urmează:

 

   1.Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ se compune din 3 sunete ( impulsuri) a 32 secunde fiecare cu pauză de 12 secunde între ele; Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 3 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 6 secunde între ele.   2. Semnalul ALARMĂ AERIANĂ se compune din 15 sunete (impulsuri)a 4 secunde fiecare cu pauză de 4 secunde între ele; Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 15 sunete a 2 secunde fiecare, cu pauză de 5 secunde între ele.   3. Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din 5 sunete (impulsuri) a 16 secunde fiecare cu pauză de 10 secunde între ele; Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 5 sunete a 8 secunde fiecare, cu pauză de 5 secunde între ele.   4.Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute. Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate cu durata de 1 minut.